ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΑ

Κρεοπωλεία Κουραλίδη
Αν θέλετε να συνδιάσετε την εξαιρετική ποιότητα κρέατος με χαμηλές τιμές, ξέρετε που να απευθυνθείτε. Τα κρεοπωλεία "Κουραλίδη" εδώ και πολλά χρόνια σας προσφέρουν τα καλύτερα κρέατα σε τιμές έκπληξη.

Τα κρεοπωλεία μας διαθέτουν φρέσκα κρέατα & φροντίζουν να προσφέρουν την καλύτερη ποιότητα στους πελάτες τους! Τα προϊόντα μας τηρούν όλους τους υγιειονομικούς ελέγχους, έτσι ώστε να καλύπτουμε τις καθημερινές διατροφικές ανάγκες όσων μας εμπιστεύονται με αξιοπιστία.

Η προσπάθεια που καταβάλλουμε να εκπληρώσουμε τις ανάγκες για τοπικά ποιοτικά προϊόντα και την αγωνία για την ενίσχυση του ντόπιου κτηνοτροφείου.

 

Τα Κρεοπωλεία Κουραλίδη θα βρείτε :
 Θεσσαλονίκης 10, Κιλκίς
 21ης Ιουνίου, Κιλκίς

 

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

 

Το κρέας που χρησιμοποιούμε σε όλα τα παρασκευάσματα που παράγει η επιχείρησή μας, προέρχεται από ζώα που εκτρέφονται σε μικρές οικογενειακές φάρμες. Τα ζώα αυτά είναι είτε ελευθέρας βοσκής είτε ενσταβλισμένα, ενώ οι μικρές ποσότητες ζωοτροφών που χρησιμοποιούνται (τρίφυλλο, καλαμπόκι κλπ), παράγονται από τους ίδιους τους εκτροφείς.

Σκοπός μας είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση με υπευθυνότητα και ποιότητα.

Τα κατάστημά μας, εκτός από την καθημερινή εξυπηρέτηση σε επίπεδο λιανικής πώλησης, αναλαμβάνουν την τροφοδοσία καταστημάτων (ταβέρνες, εστιατόρια, ξενοδοχεία) και κοινωνικών εκδηλώσεων.

Επίσης, δραστηριοποιούμαστε στο χονδρικό εμπόριο κρεάτων.
Παράλληλα αναλαμβάνουμε την παράδοση της παραγγελίας σας στην επιχείρησή σας χωρίς καμία χρέωση...

 
 
Φροντίζουμε
να σας παρέχουμε καθημερινά την τέλεια ποιότητα
των προϊόντων μας!